Onze diensten

Onze dienstverlening

Wij behartigen de belangen van onze klanten op het brede terrein van financiële diensten. Onze dienstverlening omvat meer dan wij u in de onderstaande dienstenwijzer kunnen aangeven. Heeft u vragen, aarzel dan niet ons om een verdere toelichting te vragen. Wij zijn u graag van dienst voor verdere uitleg.

De adviseurs van Stams en Partners verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen om te adviseren en te bemiddelen in financiële producten en diensten van diverse aanbieders. Hieronder staat weergegeven op welke gebieden wij u van dienst kunnen en mogen zijn.

  • Schadeverzekeringen
    Stams & Partners heeft een partnership met een onafhankelijke gerenommeerde partij uit de regio voor zakelijke klanten. Voor particulieren kunnen we zelf meerdere verzekeringsmaatschappijen aanbieden.
  • Levensverzekeringen
  • Hypothecair krediet
  • Betalen en sparen
  • Aanvullend pensioensparen

Hypotheken

Indien u een woning koopt, zult u hiervoor waarschijnlijk een hypotheek afsluiten. Dat is een belangrijk adviesmoment. Immers u beslist hier over een verplichting die u aangaat voor een lange periode. Bij zo'n beslissing moet u als consument op veel zaken letten. Niet alleen op de hoogte van de rente maar ook op de periode waarvoor u de rente vastzet en wat de mogelijkheden zijn om de lening vervroegd af te lossen. Zo zijn er nog meer adviesaspecten die voor u belangrijk zijn. Wij hebben de bevoegdheid om te adviseren en te bemiddelen in hypotheken.

Bekijk onze Vergelijkingskaart
Bekijk onze Dienstenwijzer


Levensverzekeringen

Levensverzekeringen zijn er in veel vormen. Van een eenvoudige verzekering om de uitvaart te bekostigen tot complexe verzekeringen om uw pensioen te financieren. Maar ook een verzekering waarmee u te zijner tijd de schuld van uw hypotheek aflost, kan een vorm van levensverzekering zijn. Wij hebben de bevoegdheid om te adviseren en te bemiddelen in levensverzekeringen.

RegioBankRegiobank

RegioBank. De nuchtere buurtbank met veel persoonlijke aandacht, gevoel voor service en alle bankproducten in huis. En daar zijn we trots op. Lees meer >

Over Stams & Partners

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. Lees meer >

Advies nodig

U kunt ons ma t/m vr bellen van 09.00-12.30 uur en van 13.30-17.00 uur. 073 503 4095